Onze Leveranciers

MBI 

MBI ontwikkelt, produceert en verkoopt al ruim 70 jaar met plezier stenen voor uw tuin. Inmiddels heeft MBI al honderden verschillende, kwalitatief hoogwaardige producten in het assortiment. Hierbij staan duurzaamheid en kwaliteit voorop, want wie stenen van MBI in zijn tuin legt kan jarenlang vooruit. 

Collectie 2018


Wienerberger

Straatbakstenen hebben karakter. Door het bakken van klei ontstaat een authentiek product dat sfeer geeft aan straten, opritten, tuinpaden, terrassen en binnenplaatsen. voor welke stijl, kleur, vorm of textuur u ook kiest. Wienerberger biedt u een ruime keuze in kwalitatief hoogwaardige, duurzame en blijvend mooie bakstenen. Ontdek de veelzijdigheid van het assortiment bakstenen, doe inspiratie op voor uw tuin en ontdek welke bestrating bij uw buitenwensen past.

Download
Wienerberger bestrating prijslijst 2018
Adobe Acrobat document 610.9 KB

Collectie 2018


Download
Collectie 2015
Carp Garant.pdf
Adobe Acrobat document 7.0 MB

Carp Garrant

Uw tuin is bij uitstek een plek voor uzelf. Logisch dus dat u aan uw tuin een eigen accent wilt meegeven. Dat kan met tuinhout van CarpGarant. In onze online store vindt u een zeer breed assortiment tuinhout - alles wat u nodig heeft om uw tuin helemaal van uzelf te maken.


Façade Maastricht

Elke collectie biedt een breed scala aan mogelijkheden in de stijlen eigentijds, design en rustiek. Jaar in, jaar uit, dankzij de zeer hoge kwaliteitsnorm die Façade hanteert. 


Maak een ontdekkingsreis door ons assortiment. Maar neem in ieder geval de tijd, want de superieure stenen van Facade gaan meer dan een leven lang mee!

 


Collectie 2015

In-Lite

De helft van de tijd leven we in het donker en zien we onze tuin dus niet. Buitenverlichting zorgt ervoor dat je het hele jaar door je tuin ziet. Of je nu binnen of buiten bent. In-lite ontwerpt buitenlampen op basis van 12 volt en met LED lichtbronnen. Veilig en energiezuinig dus. Wij laten je graag zien wat licht kan doen.Clean Streets

Cleanstreets ambieert een schone wereld zonder zwerfafval. We lopen voorop in het ontwikkelen en produceren mooie en slimme oplossingen om de problematiek van klein zwerfafval tegen te gaan. Door uw ervaring te koppelen aan onze kennis, zijn we in staat steeds verder te innoveren.

U heeft de keuze uit een breed assortiment Clean Cube asbaktegels. Alle modellen zijn functioneel en duurzaam ontworpen om in openbare ruimten de overlast van peuken, kauwgom en ander klein zwerfafval tegen te gaan.